Tjabba Tjena Hallå

Hallå. Nu var det längesen jag skrev igen.. Men vi har så mycket att göra hela dagarna så man hinner lixom inte med att skriva här. hehe. Men ska försöka skriva liiite oftare iallafall :)
Här har det hänt lite sen sist, Lucas har fyllt 1 ÅR!! Grattis till honom :)
Han fick mkt fint, på hans kalas som vi hade den 7 nov. Samma dag som brorsan fyllde år, så de blev en fullspäckad dag. :P Han fick bla 3 bodysar av ulla. 2 bodysar av sara o seb. 1 gosedjur av ida. en tågbana av Gina. En body av bror nicke med ACDC på. Samt lite mera:) Och en läragåbil av mig och nisse och pontus:) Hehe. myyysigt var det ialf.

Jag älskar verkligen min familj,vad hade jag gjort utan mina fina söta små pojkar? Och min snälla underbara goa sambo :) Samt min mamma, henne hade jag aldrig klarat mig utan! Puss till er!
<3

Jag hoppas att livet blir lite enklare snart... Känner mig lite ensam.. Är inte med så många nu på dagarna, mest hemma med barnen eller ute o går med dem själv.. Men men. Det löser väl sig det med. Det är bara det att det skulle vara så underbart att vara med någon om dagarna. Någon man kan prata med skratta med och gråta med, ja allt =) Är två stycken jag verkligen skulle vilja ha en starkare relation till, något spec. Inte bara prata när man träffas ute, eller dricka en kaffe som man bestämt  2 dagar före. De två personerna tycker jag verkligen mycket om men det blir inte så att vi träffas så ofta tyvärr. =(

Nu sitter min lille älskade Pontus och bygger med sitt lego (duplo) Han älskar det!
Vi hittade det här på prio1 för 50 spänn, är säker 80-100 bitar! Köp det på tyb bh eller nånstans så betlar man det 4-5 dubbla. Hehe så skönt att kunna göra riktiga klipp nångång:)

Nä nu ska jag leka lite med pojkarna sen ska jag dammsuga o sladda golv!

/sandra


RSS 2.0