Nu var det läääänge sedan ja skrev!

Oj oj oj.. Nu var det ett tag sen man skrev här.. Det är lungt hemma ialf, dock har Lucas såååna problem med magen varje jäkla dag =( Såå synd om min lille kis, han har såå ont min bäbis..

Idag har vi inte gjort mkt.. Barna har varit på dagis o jag har pluggat o läst böcker jäklar i min själ, och så har ja städat. Sambon har åkt på förkylningen som går nu, han har feber o mår pyton.. =/

Äntligen fick ja höra hur det var med dig gubben.. En vän har legat inne och haft problem med hjärtat o de viste inte hur de skulle gå för honom, han mådde inte så bra. Hjärtstopp och vaknade inte upp efter det så han låg nersövd o mådde inte så bra såklart. Men nu har han vaknat upp och vilken lättnad! Var så skönt när Ida hörde av sig o berättade att han ringt henne.. Han är mitt x så de är inte så konstigt att man bryr sig =( Huaa. De är hemskt när unga människor drabbas av saker som man inte vet vad de beror på..

Annars har veckan varit sådär, mkt nu som sagt med dödsfall o sjukdomsbesked o skola osv.. Men nu börjar det vända hoppas jag.. Ska försöka hålla o skriva mera, men vet inte vad ja ska skriva..

RSS 2.0