Hejsan!

Idag vaknade min äldsta son mitt i natta o ville icke somna om. Så han väckte hela familjen o vi klev upp.. Klocka 5 i halv 5... Haha snacka om  död. Ja ja, vi har städat o grejat på här ialf :) skönt att de blir gjort. Faan Faan Faan snart flyttar vi o ja
 har bara packat 3 kartonger. Börjar få panik!!!! Men de är tur jag har min underbara familj o mina få men helt underbara vänner! Ni vet vilka ni är! Dock träffar jag inte många av dem längre, men är så otroligt glad att jag mött en väldigt underbar tjej i mitt liv  SARA! 
 Just nu är Nisse påväg på jobbet.. Gud vad jag längtar tills jag kommer ut o får göra någonting. Min plan är att komma in på omvårdnadsprogrammet i januari på KOMVUX. Jag hoppas så innerligt att jaa komemr in där. Börjar bli lite smått less på att gå hemma nu, efter över 2 år. Men kan ju inte förneka att det är otroligt mysigt att vara hemma med 2 små skatter oxå. Men det är den här sociala biten man saknar. Samt egentid, det är en brist vara för mig...tyvärr.. =/ Men men, de hinns med det oxå.

Ska träffa söta Seb o Sara idag:) Ska bli skojigt.
Men guud så varmt det är nu.. huvva.. Håller på att flyta bort
Nää nu har ja inte tid o sitta här mer, måste skuras golv!
Höres!

Sandra.

                                                      Lulle:)


                                             Pontus bakar med mamma

Hallojsan

Sara ville att jag skulle börja blogga igen så jag gör det :)

Idag har jag och Pontus varit hos farmor och hälsat på =) Mysigt mysigt=) Men hon är verkligen inte i bra skick nu :( Tycker
så himla synd om henne. Hon har blivit så mager.
När vi kom hem så gick vi upp till Sara, Seb o Stefan. Jag Lucas o Pontus, det är alltid lika mysigt att vara med Sara=)
Hon är så glad o mysig, tycker verkligen bra om den tjejen o vi har så mycket gemensamt. Inte bara barnen utan mycket
mycket annat oxå :) Vi satt o surrade o drack kaffe. Sen kom dess o thea upp en sväng oxå. Pontus o Thea lekte på slutet =)
Hade jätte mysigt där uppe, vi var där ett bra tag. Och imorgon ska vi träffas igen. =) Surra och dricka kaffe o bara vara! Det är så skönt att träffat en tjej man kan vara sig själv med, o bara sitta rakt upp o ner o vara tyst utan att det blir en pinsam tystnad. Det blir det inte här iallafall =)
Fick en massa kläder av henne till Pontus och Lucas. Tack så mycket för dem :)
Ja och snart flyttar vi till långholmen, en port ifrån sara o seb :) Trevligt trevligt.
Flyttar den 1 september o jag har inte packat en kartong ännu. Börjar få lite smått panik..
Men ja ska hämta kartongerna ja har hos glenn imorgon och gå på affären o köpa dem jag har sparat undan där.
De får räcka hoppas jag!
Nä nu ska jag sussa jag. Nu ska de inte dröja lika länge innan jag bloggar igen, jag lovar ;-)

RSS 2.0