Skärtorsdagen

Idag är det skärtorsdagen å det innebär massa påsk käringar och gubbar, mina små troll ska oxå gå ut å påska idag, men mitt krav är att dem ska ge bort teckningar för att få ta emot nått, för att bara gå ut å tigga är inte okej, man ger bort en teckning å önskar andra glad påsk, och har man då tur kanske man kan få några karameller eller ett äpple, men de e inget krav :-)

Ska först en sväng till Matfors o min gamla klasskamrat :) Mia ska hämta en kisse katt där. I helgen blir det lugnt då Nisse jobbar hela helgen lång, så vi kanske våldgästar oss in hos mamma ;) pojkarna ser fram emot påskharens entré vilket ja förstår då det vankas skattjakt ;)

Måste bara få dela av mig av en konversation igår :-P
Pojkarna står å kliar mig på ryggen i badrummet när vi ska borsts tänderna.
Lucas; mamma vad du är röd på ryggen?!
Pontus; nä de är hon väl inte, hon är bara tjock!

Hahha ja fet vet ja redan hehe ;)


Bilder på Pontus & Lucas

Lucas :)





Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig för att fortsätta blogga, eller iallafall försöka! =)

Pojkarna har blivit större och Pontus fyller hela 5 år om precis 1 månad och en dag :)
Lucas har blivit så duktig o prata, han äslkar att babbla på och ibland frågar han så mycket att öronen nästan vissnar hehe, han ser på mig frågar en sak o jag svarar. Direkt så säger han "varför då". Igår frågade han mig vart regnet kom ifrån;

L; Vart kommer regnet på backen ifrån mamma?
Jag: Ifrån molnen lucas.
L; Varför då?
J; För att i molnen så samlas regn snö och annat, och när det blir förmycket så komemr det ner på backen.
L; Varför kommer det ner på backen då? Varför?

Sådär kan det låta och ibland ääännnu mer, och det är så fantastiskt härligt att han är så härligt nyfiken på allt. Riktigt vetgirig! =)

Pontus han har kommit över det stadiet men frågar fortfarande mycket,framförallt om bokstäver, ord, namn och vad alla heter, bor vilka vi är släkt med och hur vi kan vara släkt med varandra m,m m,m =)

Jag pluggar på jag, men går lite segt då jag har varit borta flera gånger pga magsjuka och förkylningar som gått runt runt, men nu så börjar jag komma ikapp igen =)

Och Nisse har fått jobb ;D Hoppas att han får förlängt efter dessa 2 månader nudå!! =) Skulle vara underbart, jag ska även ringa om jobb på ett spec ställe =) Håll alal tummar och tår för mig då! <3

Nää nu ska jag gå å plocka ur tvättkorgen sen ska jag fortsätta med läxorna så dem blir klar nån gång idag.. =)

Btw så fyller ju Pontus år snart, nån som har tips på bra presenter till en 5 åring som inte går sönder efter 2 lekar?? =) Lego är poppis hemma men sen är det stopp... Filmer vägrar  jag köpa då Lucas är så snabb o pajja dom om man råkar lämna en film framme..

RSS 2.0