Deppig dag idag, vill kramas med en vän,men vem?

Ja jag vet inte riktigt vart ja ska börja.. Känner mig deppig till tusen, lucas har sina problem som aldrig blir bra, så man oroar sig för det.
O sen så känner jag mig så väldigt ensam, jag har ingen att umgås med, det blir aldrig att ja träffar nån liksom. Är alltid en massa annat, men nu känner jag att jag skulle så gärna vilja ha någon att bara kunna gå till o plinga på dörren o komma in, ringa till o bara prata luft..
Det är så extremt frustrerande att gå upp i varandra här dagarna i enda. Det är så tråkigt att veta att jag verkligen försöker, men att de ialf blir att man aldrig träffar någon.

Är alltid nått med nått, antingen från den ja ska träffas sida eller min sida med oftast Lucas. Det börjar gå till den gräns att jag blir tokig av att inte få göra något annat, om så bara för en timme.. Det ger så mycket att träffa andra i sin egen ålder o verkligen känna att vi hör ihop.. Skulle säkert kunna göra det med nån av dem som ja umgås med ibland, om man träffades oftare. Skulle verkligen vilja göra det! Men ibland känns de som om ja tjatar, o då drar ja mig tillbaka.

Och de är nån idiot som är ute efter mig o har hotat mig, vet inte vem han är. Känns riktigt obehagligt iallafall, ska ringa polisen imorgon. Då han skrev som han skrev blev ja riktigt rädd ärligt talat :(

Tack Catties o Kenneth för att ni finns! Jag ÄLSKAR er!!

O den nära vännen ja har bor 12000mil bort härifrån, o då blire ju att man pratar så sällan oxå.. :( Du ska veta att ja saknar dig gumman o hoppas att vi ses så fort du kommer ner igen!!!! Eller så tar ja första bästa taxi o kommer till dig ;) haha undra vad den resan skulle kosta från sundsvall upp till älvsbyn?! ;)

Igår var ja o pontus ute med Dess o Thea, det var riktigt skoj! Måste göras om med alla 3 hoppas jag...

Nä nu ska ja dra täcket över huvudet o hoppas att Lucas sover liiite längre imorgon bitti, än imorse halv 5....;P

Förlåt att de blev ett gnällinlägg men vet inte riktigt vart ja ska göra av alla mina känslor just nu...

nu var de längesen igen....

MEN... jag ska försöka bli bättre på o upptadera, men det händer saker hela dagarna så man har knappt en minut över o sitta vid den här burken. Men nu har ja tid då gubben o mina söta små änglar sover *peppar peppar*.

Lucas vaknar före sex varje morgon, någon måste ju väcka tuppen oxå xD :P.
Annars händer det inte så mycket i övrigt, men är dock ändå full rulle här hela dagarna på mina söner hehe.
Pontus har fått en storsäng nu, då vi blev av med den han skulle ha. Men han är så glad så för den :) en fullstor vuxen säng med brädor runt om. Är lite trångt på rummet med de duger gott åt dem :)

Idag har vi fått en soffa (3+2) :) Tack mamma!!
Vid fem tiden for ja in till stan o käkade tacos o glass till efterätt med Catties! Mums för mat o lite egentid :P

Imorgon är det inget planerat, ska ev till kvissle o handla välling, men Nisse jobbar så får bli när han slutar. Annars lär man vara ute med pojkarna o låta dem leka lite i den lilla snön som finns=)

Igår så sa pontus till mig att han var kär i mig o ville gifta sig med mig :D <3 han är för go lille vännen:)
O lucas han suger åt sig som en svamp efter pontus o lär sig allt o fort. Klättrar värre än värsta apan. Hans nya smeknamn är hoodini! Han lyckas med allt.

Det går tex inte att ha bara t-shirt på honom längre då han genast tar av sig blöjan så fort han får chansen! Så här är det body eller bodysuits som gäller nu, då vi helst vill slippa nån otäck överraskning nån morgon i hans säng ;) haha.

Nä nu ska jag gå o sova, får se om ja hinner med något inlägg imorrn :)

Kramar till er där ute (om de är nån som orkar följa denna tråkiga blogg som blir updt en gång i kvartalet typ;)
men SKA bli bättre ;) )
Ps här kommr lite bilder:)



Mina fina o rena söner innan badet ;)


Pontus tvärslocknade på golvet, men det blir
så då man har en lillebror som väcker en kl 05.30.


Lucas sjunger o gör rörelserna till imsevimse spindel:)


RSS 2.0